Банкети
Заміський готель City Holiday Resort & Spa 5 * - це ідеальне місце для проведення вашого свята в Києві та Київській області!
Ми пропонуємо зануритися в атмосферу гостинності, яка так важлива для Вас і Ваших гостей. Команда готелю гарантує індивідуальний підхід і уважне ставлення до кожної деталі.
Ми організуємо для вас захід будь-якого формату: весілля, корпоратив, діловий банкет або фуршет, день народження, хрестини та інші сімейні свята.
Наша пропозиція:
- Банкетний зал «City Holiday» - у венеціанському стилі на 100 персон;
- Банкетний зал «Vinette» - у французькому стилі на 50 персон;
- Panoramic Bar на даху готелю на 20 персон;
- «VIP» кімнатана 10 персон;
- Літня тераса з басейном для виїзної весільної церемонії, банкетів open air, pools party;
- 1,5 гектара закритої зеленої території готелю для фотосесії, квестів, дитячих свят, весільних церемоній, open air заходів;
- СПА-вечірки в нашому СПА-центрі;
- Спеціальні умови на алкогольні напої: при замовленні банкету від 10 осіб від 1200 грн/чол - свій алкоголь без доплат;
- Лояльні умови на закриття залу: зал «City Holiday» від 50000 грн, зал «Vinette» від 20000 грн, «Panoramic Bar» від 15000 грн.
- Можливість закриття СПА-центру та літнього басейну під захід.
- Спеціальні ціни на проживання при замовленні банкету: 50% знижка на номер для молодят, 20% знижка для іменинників та гостей;
- Комплімент від готелю для молодят та іменинників - ігристе вино і фрукти в номер;
- Персональний менеджер, закріплений за вашим заходом.
- Допомога з організацією розважальної програми.
- Розташування відразу за межею міста, зручно добиратися міським транспортом.
Ви можете бути впевнені в тому, що ваш захід пройде за вищим розрядом!
З питань організації конференцій, ділових зустрічей, семінарів, Ви можете надіслати запит на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. чи за телефоном +380443716888, +380674668472, +380674668520.
Назва залу |
Площа м.кв. |
Банкет |
Фуршет |
---|---|---|---|
Зал City Holiday |
202 |
до 100 чол. |
до 160 чол. |
Зал Vinette |
137 |
до 50 чол. |
до 80 чол. |
Vip кімната |
26 |
12 чол. |
------- |
Panoramic Bar |
130 |
20 чол. |
50 |
Банкетне меню
Холодні закуски |
---|
Вітелло Тонато |
Пате з індички, подається з цибульним конфітюром і тостами власної випічки |
Паштет із фуа-гра з ягідним конфітюром |
Асорті із заморської риби (лосось Шеф-засолу, есколар х/к, марлин х/к) |
Тарілка м'ясних італійських делікатесів |
Асорті м'ясне власного виробництва (курячий рулет, буженина, підчеревина запечена) |
Соління |
Тар-тар із норвезького лосося, авокадо та ароматними пшеничними тостами |
Прошутто з медовою динею |
Асорті сирів із виноградом і медом |
Рулетики із свіжого огірка, вершкового крем-сиру і оливок |
Оселедець дунайський із печеною картоплею і житніми тостами |
Ікра щуки, подається на льоду |
Карпаччо з яловичини з каперсами і пармезаном |
Овочеве асорті |
Пармська шинка фарширована двома видами сиру на карпаччо з томатів |
Карпаччо з лосося з часточками грейпфрута і пармезаном |
Карпаччо із сала з печеною картоплею і маринованими грибами |
Асорті маринованих грибів |
Салати |
Олів'є з лососем Шеф – засолу |
Олів'є з телячим язиком і білими грибами |
Шуба з лососем, перепелиним яйцем і червоною ікрою |
Салат із качкою, запеченою в тісто філо, виноградом і сиром дор-блю |
Капрезе з пармською шинкою, черрі, моцарелою-бебі під соусом від Шефа і Песто-соусом |
Цезар із курячим філе-гриль |
Цезар із креветками-гриль |
Цезар із лососем |
Теплий салат із телятини і білих грибів |
Теплий салат із телятиною-гриль, печеними овочами і вершковим крем-сиром |
Фреш-салат із маринованою гушею сиром дор блю і пармською шинкою |
Салат із індичкою гриль, манго і томатами |
Фреш салат із копченою качиною грудинкою і листям цикорія |
Теплий салат із качиною печінкою під соусом вінегрет |
Салат із авокадо, манго і тигровими креветками |
Cалат із авокадо, креветками і червоною ікрою |
Фреш-салат із лососем шеф-засолу і вершковим крем-сиром |
Мікс салатів із персиком гриль, сиром моцарелла і пармською ветчиною |
Гарячі закуски |
Тигрові креветки у винно- часниковому соусі з кускусом |
Фуа-гра з яблуками і малиновим соусом |
Млинцеві мішечки з курячим жульєном, запечені під сиром |
Мідії, запечені з пармезаном, подаються на солі |
Деруни з грибами, цибулею і домашньою ковбасою |
Хвости тигрових креветок мариновані в оливковій олії з часником та імбиром, в тісті катаіфі з соусом чилі-солодкий |
Лосось «Гравлакс» подається з крем-сиром і оладками з цукіні |
Печінка молодого теляти з яблуками конфі і карамелізованою цибулею |
Мільфей з індички і печених овочів |
Лаваш запечений із сиром і зеленню |
Основні страви |
Порося |
Нога баранчика, запечена в ароматних травах |
Качка, запечена з яблуками |
Окіст зі свинини фламбе |
Медальйони зі свинини в беконі під журавлинним соусом |
Медальйони з телятини під соусом деміглас |
Куряче філе фаршироване шпинатом в соусі з солодкого перцю |
Качині ніжки з фруктово-ягідним соте |
Філе міньйон під соусом "Шато шавель блан" |
Філе міньйон під соусом "Пеппе Верде" |
Риба |
Філе річкової форелі в дуеті з норвезьким лососем під цитрусовим соусом |
Філе дорадо з овочевим жульєном |
Філе судака зі шпинатом і вершковим соусом |
Осетер |
Гриль меню |
Свинина |
Антрекот на грилі |
Корейка на ребрі |
Телятина |
Вирізка молодого теляти |
Корейка на ребрі |
Стейк Ріб Ай |
Стейк Стріплойн Нью-Йорк |
Птиця |
Куряче філе на грилі |
Риба |
Філе форелі |
Окунь морський |
Філе лосося |
Гарніри |
Вершковий рис |
Картопляне пюре |
Картопля, обсмажена з грибами та цибулею |
Шпинат із вершковим соусом |
Зелений салат |
Овочі на грилі |
Спаржева квасоля |
Кускус |
Картопля по-селянськи |
Картопля гратен |