loader

☉ Україна, м. Київ, вул. Велика Кільцева, 5

Онлайн-бронирование

Заміський готель City Holiday Resort & Spa 5 * - це ідеальне місце для проведення вашого свята в Києві та Київській області!

Ми пропонуємо зануритися в атмосферу гостинності, яка так важлива для Вас і Ваших гостей. Команда готелю гарантує індивідуальний підхід і уважне ставлення до кожної деталі.

Ми організуємо для вас захід будь-якого формату: весілля, корпоратив, діловий банкет або фуршет, день народження, хрестини та інші сімейні свята.

Наша пропозиція:

  • Банкетний зал «City Holiday» - у венеціанському стилі на 100 персон;
  • Банкетний зал «Vinette» - у французькому стилі на 50 персон;
  • Panoramic Bar на даху готелю на 20 персон;
  • «VIP» кімнатана 10 персон;
  • Літня тераса з басейном для виїзної весільної церемонії, банкетів open air, pools party;
  • 1,5 гектара закритої зеленої території готелю для фотосесії, квестів, дитячих свят, весільних церемоній, open air заходів;
  • СПА-вечірки в нашому СПА-центрі;
  • Спеціальні умови на алкогольні напої: при замовленні банкету від 10 осіб від 1200 грн/чол - свій алкоголь без доплат;
  • Лояльні умови на закриття залу: зал «City Holiday» від 50000 грн, зал «Vinette» від 20000 грн, «Panoramic Bar» від 15000 грн.
  • Можливість закриття СПА-центру та літнього басейну під захід.
  • Спеціальні ціни на проживання при замовленні банкету: 50% знижка на номер для молодят, 20% знижка для іменинників та гостей;
  • Комплімент від готелю для молодят та іменинників - ігристе вино і фрукти в номер;
  • Персональний менеджер, закріплений за вашим заходом.
  • Допомога з організацією розважальної програми.
  • Розташування відразу за межею міста, зручно добиратися міським транспортом.

Ви можете бути впевнені в тому, що ваш захід пройде за вищим розрядом!

З питань організації конференцій, ділових зустрічей, семінарів, Ви можете надіслати запит на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. чи за телефоном +380443716888, +380674668472, +380674668520.

Назва залу

Площа м.кв.

Банкет

Фуршет

Зал City Holiday

202

до 100 чол.

до 160 чол.

Зал Vinette

137

до 50 чол.

до 80 чол.

Vip кімната

26

12 чол.

-------

Panoramic Bar 

130

20 чол.

50

Банкетне меню

Холодні закуски
Вітелло Тонато 
Пате з індички, подається з цибульним конфітюром і тостами власної випічки
Паштет із фуа-гра з ягідним конфітюром
Асорті із заморської риби (лосось Шеф-засолу, есколар х/к, марлин х/к)              
Тарілка м'ясних італійських делікатесів                                                               
Асорті м'ясне власного виробництва (курячий рулет, буженина, підчеревина запечена) 
Соління 
Тар-тар із норвезького лосося, авокадо та ароматними пшеничними тостами
Прошутто з медовою динею
Асорті сирів із виноградом і медом                                                                             
Рулетики із свіжого огірка, вершкового крем-сиру і оливок                                         
Оселедець дунайський із печеною картоплею і житніми тостами                                    
Ікра щуки, подається на льоду 
Карпаччо з яловичини з каперсами і пармезаном                                                           
Овочеве асорті                                                                                                               
Пармська шинка фарширована двома видами сиру на карпаччо з томатів     
Карпаччо з лосося з часточками грейпфрута і пармезаном                                             
Карпаччо із сала з печеною картоплею і маринованими грибами            
Асорті маринованих грибів                                                                                          
Салати
Олів'є з лососем Шеф – засолу              
Олів'є з телячим язиком і білими грибами
Шуба з лососем, перепелиним яйцем і червоною ікрою 
Салат із качкою, запеченою в тісто філо, виноградом і сиром дор-блю
Капрезе з пармською шинкою, черрі, моцарелою-бебі під соусом від Шефа і Песто-соусом 
Цезар із курячим філе-гриль 
Цезар із креветками-гриль
Цезар із лососем   
Теплий салат із телятини і білих грибів                   
Теплий салат із телятиною-гриль, печеними овочами і вершковим крем-сиром 
Фреш-салат із маринованою гушею сиром дор блю і пармською шинкою 
Салат із індичкою гриль, манго і томатами   
Фреш салат із копченою качиною грудинкою і листям цикорія
Теплий салат із качиною печінкою під соусом вінегрет
Салат із авокадо, манго і тигровими креветками
Cалат із авокадо, креветками і червоною ікрою
Фреш-салат із лососем шеф-засолу і вершковим крем-сиром                                    
Мікс салатів із персиком гриль, сиром моцарелла і пармською ветчиною   
Гарячі закуски
Тигрові креветки у винно- часниковому соусі з кускусом
Фуа-гра з яблуками і малиновим соусом
Млинцеві мішечки з курячим жульєном, запечені під сиром
Мідії, запечені з пармезаном, подаються на солі   
Деруни з грибами, цибулею і домашньою ковбасою                                                               
Хвости тигрових креветок мариновані в оливковій олії з часником та імбиром, в тісті катаіфі з соусом чилі-солодкий
Лосось «Гравлакс» подається з крем-сиром і оладками з цукіні
Печінка молодого теляти з яблуками конфі і карамелізованою цибулею
Мільфей з індички і печених овочів  
Лаваш запечений із сиром і зеленню
Основні страви
Порося
Нога баранчика, запечена в ароматних травах
Качка, запечена з яблуками
Окіст зі свинини фламбе 
Медальйони зі свинини в беконі під журавлинним соусом
Медальйони з телятини під соусом деміглас
Куряче філе фаршироване шпинатом в соусі з солодкого перцю
Качині ніжки з фруктово-ягідним соте 
Філе міньйон під соусом "Шато шавель блан"
Філе міньйон під соусом "Пеппе Верде"
Риба
Філе річкової форелі в дуеті з норвезьким лососем під цитрусовим соусом
Філе дорадо з овочевим жульєном   
Філе судака зі шпинатом і вершковим соусом
Осетер
Гриль меню
Свинина 
Антрекот на грилі 
 Корейка на ребрі
Телятина
Вирізка молодого теляти
Корейка на ребрі
Стейк Ріб Ай
Стейк Стріплойн Нью-Йорк
Птиця
Куряче філе на грилі
Риба 
Філе форелі                                                                                                            
Окунь морський
Філе лосося
Гарніри
Вершковий рис
Картопляне пюре
Картопля, обсмажена з грибами та цибулею
Шпинат із вершковим соусом
Зелений салат
Овочі на грилі
Спаржева квасоля
Кускус
Картопля по-селянськи                 
Картопля гратен

Reserve table

Неверный ввод
Неверный ввод
Неверный ввод
Неверный ввод

Order Banquete

Неверный ввод
Неверный ввод
Неверный ввод

Телефон для замовлення послуг ресторанів: +380443716888 +380674668410